Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Skabsgreb Rio 256 Mat Sort

Varenr. GK-FP-530660256-99

122,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

På trods af sit eksotiske navn så er dette skabsgreb Rio så dansk, som det kan blive. Designet er udtænkt af Jakob Kamper, som står bag Kamper Form, mens grebet er produceret af Furnipart, som har hovedsæde i Hinnerup i Østjylland.

Grebet har en elegant udformning og et tidløst look, som kan passe ind i ethvert hjem. Grebet vil passe godt ind i det moderne køkken, men det kan også med fordel bruges på et garderobeskab eller en kommode. Med et greb i et klassisk design som dette, er mulighederne endeløse. Er du til det mere unikke udtryk, så kan du med fordel se nærmere på de to andre skabsgreb Rio i henholdsvis antik grå og rustfri.

Skabsgreb Rio fås også i en kortere udgave på 128 mm.

Produktspecifikation:

  • C/C: 256 mm
  • Længde: 292 mm
  • Bredde: 16 mm
  • Dybde: 30 mm
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre sorte skabsgreb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

256 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.