Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Skabsgreb Rio 256 Antik grå

Varenr. HS-FP-530660256-22

136,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Går du efter et stilsikkert skabsgreb, som aldrig går af mode, så er dette Rio greb et godt bud. Med sin antikke grå farve besidder den en tidløshed og et klassisk udtryk, der gør den anvendelig i såvel den romantiske indretning som det minimalistiske hjem. Skabsgreb Rio fås også i en kortere udgave på 128 mm.

Grebet er lavet med en slank udformning, der giver det et elegant look, som vil pynte på køkkenskabene såvel som på kommoden i entréen. Grebet leveres med de nødvendige skruer, så du let og hurtigt kan montere dem og drage fordel af det dekorative look og det brugervenlige design.

Se skabsgreb Rio i de andre udtryk: Den klassiske i rustfri og den moderne i mat sort.

Produktspecifikation:

  • C/C: 256 mm
  • Længde: 292 mm
  • Bredde: 16 mm
  • Dybde: 30 mm
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Producent: furnipart

Se alle de andre spændende skabsgreb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

256 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.