Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkenknop Orbit Rustfrit Look

Varenr. GK-FP-550820036-66

93,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Køkkenknop Orbit byder på et elegant design med en flad front og en rund bagplade, som monteres direkte på lågen. Det rustfri look er samtidig med til at give grebet en kølig elegance, som vil klæde et hvilket som helst rum. Knoppen kan således bruges på både køkkenelementer, på garderobeskabet i soveværelset og på kommoden i badeværelset.

Med køkkenknop Orbit får du et minimalistisk alternativ til de klassiske greb, og den lille størrelse gør, at du med fordel kan bruge knoppen på de mindre flader i hjemmet.

Knoppen er designet af VE2 for Furnipart.

Knop Orbit fås også i en mat sort model.

Produktspecifikationer:

  • Diameter: 35,8 mm
  • Højde: 22 mm
  • Designer: VE2
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre knopper i rustfri finish.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.