Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkenknop Orbit Mat Sort

Varenr. GK-FP-550820036-99

97,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Furnipart står bag køkkenknop Orbit og har fået hjælp af VE2 til designet. Her er æstetik og funktionel værdi for brugeren i fokus, og det viser sig også med al tydelighed med Orbit.

Knop Orbit er lavet med en flad front, der giver den et let og minimalistisk udtryk, og samtidig er det nemt at gribe fat om knoppen, når du ønsker at åbne skuffen eller lågen.

Knoppen vil med sit matsorte look kunne bruge på både lyse og mørke elementer, og her får du en grebsløsning, som kan indgå i enhver indretning.

Køkkenknop Orbit fås også i en rustfri finish udgave.

Produktspecifikationer:

  • Diameter: 35,8 mm
  • Højde: 22 mm
  • Designer: VE2
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre sorte knopper.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.