Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb U-turn 160 Antik grå

Varenr. HS-FP-540760160-22

85,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Dette køkkengreb er en enkel udgave af det klassiske grebsdesign, og med sin antikke, grå farve passer det til enhver stil. Med sit kølige udtryk er grebet velegnet i industrielle indretninger, eller du kan skabe kontrast i et rum med varme toner.

Produceret af det danske firma Furnipart, som er garant for funktionelt design, får du med dette greb kvalitet for pengene, og så medfølger skruer, så du let kan montere grebet og opnå en pæn finish. Ønsker du at forkæle dine fronter eller møbler med nye greb, er dette greb ideelt hertil, og så er det produceret i en standardstørrelse, så du med fordel kan genbruge hullerne fra dine oprindelige greb.

Køkkengreb U-turn fås i 3 andre udtryk: Rustfri stål finish, mat sort og antik brun.

Produktspecifikationer:
  • CC: 160 mm
  • Længde: 187 mm
  • Højde: 38 mm
  • Bredde: 7 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Hans Sandgren Jakobsen
  • Producent: Furnipart

Se de andre greb i antik.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.