Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb U-turn 160 Rustfri Look

Varenr. HS-FP-540760160-66

87,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Grebet U-turn er produceret af det danske firma Furnipart og designet af Hans Sandgren Jakobsen, som med fokus på innovation, æstetik og funktionalitet skaber designs, der tilfører et praktisk element i hverdagen og kan holde til at blive brugt. Med sit tidløse design passer grebet i hele hjemmet uanset stil, og derudover har du forskellige monteringsmuligheder alt efter, hvordan dine skuffer og låger er placeret. Det betyder, du kan montere grebet lodret og vandret og opnå både æstetik og praktik.

Er du til et mørkere look, fås dette køkkengreb også i andre farver, så du har mulighed for at sætte prikken over i´et på dine fronter og fuldende looket i dit hjem.

Køkkengreb U-turn fås i 3 andre udtryk: Mat sort, antik grå og antik brun.

Produktspecifikationer:
  • CC: 160 mm
  • Længde: 187 mm
  • Højde: 38 mm
  • Bredde: 7 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Hans Sandgren Jakobsen
  • Producent: Furnipart

Se de andre greb i rustfri.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.