Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb U-turn 160 Mat Sort

Varenr. HS-FP-540760160-99

85,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Med dette køkkengreb får du dansk kvalitet i et stilrent design, som skaber ro og balance i det pågældende rum, og når øjet møder grebet. Det tidløse udtryk er velegnet i hele hjemmet lige fra køkken og bad til bryggers og garderobe, og så er grebet ideelt til at give dine møbler nyt liv.

Grebets enkle design fås i flere forskellige udtryk som antik brun og antik grå, så du kan tilføre et farverigt pust og tidløst look. Skruer er inkluderet for en nem montering og pæn finish, så vælger du dette greb, får du et smukt udtryk og høj funktionalitet.

Køkkengreb U-turn fås i 3 andre udtryk: Rustfri stål finish, antik grå og antik brun.

Produktspecifikationer:
  • CC: 160 mm
  • Længde: 187 mm
  • Højde: 38 mm
  • Bredde: 7 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Hans Sandgren Jakobsen
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre sorte greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.