Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb U-turn 160 Antik Brun

Varenr. HS-FP-540760160-23

87,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Leder du efter et moderne køkkengreb, som har et elegant, rustikt look, er dette et oplagt valg. Grebet er produceret af den danske virksomhed Furnipart og designet af Hans Sandgren Jakobsen. Med sin slanke udformning fungerer grebet både i køkken, bad og garderobe, så du har mulighed for at skabe et sammenhængende look på tværs af hjemmets rum. Det industrielle udtryk kan sætte et råt touch på din indretning, eller du kan tilføre varme og stemning med det antikke, brune look.

Med U-turn er du sikret et stilrent design med en høj funktionalitet, så du let kan tilgå dine skabe og skuffer og finde det, du mangler.

Køkkengreb U-turn fås i 3 andre udtryk: Rustfri stål finish, mat sort og antik grå.

Produktspecifikationer:
  • CC: 160 mm
  • Længde: 187 mm
  • Højde: 38 mm
  • Bredde: 7 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Hans Sandgren Jakobsen
  • Producent: Furnipart

Se de andre greb i antik.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.