Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop Cloud 48 Sort Træ Ask Bejdset

Varenr. GK-FP-109720048-994

44,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Træknop Cloud vil med sin bløde udformning udgøre en fin kontrast til de skarpe flader, der ofte præger køkkenet. Den er lavet af sortbejdset træ og er derfor nem at matche med de farver, du allerede har i hjemmet.

Knoppen har en højde på bare 22 mm, som gør den til et godt valg i de mindre rum i hjemmet, ligesom den egner sig godt til børnefamilier, da de små ikke risikerer at kommer i karambolage med grebsløsningens skarpe kanter.

Cloud fås i to forskellige størrelser og laves også i egetræ og valnøddetræ, så du kan skabe den finish på skabslåger og skuffer, som du ønsker.

Træknop Cloud fås også i en større model på 64 mm.

Produktspecifikation:

  • Diameter: 48 mm
  • Højde: 22 mm
  • Materiale: Ask, Sortbejdset
  • Skruer medfølger
  • Designer: VE2
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre spændende træknopper.

Vonsild by furnipart

Trægreb fra furnipart (Vonsild by furnipart) er mere end blot greb til dine møbler; det er en hyldest til naturen. Foreningen af ægte træs skønhed, dygtigheden i håndværket og passionen for detaljer skaber en oplevelse af udsøgt kvalitet i alle trægreb og træknopper i Vonsild by furnipart.

Vi inviterer dig til ind i en verden af trægreb og træknopper, der ikke blot er praktiske, men også autentiske og beriget med en naturlig skønhed. Vi omfavner træets karakter med dets komplekse mønstre, unikke årestrukturer og flotte nuancer – det er disse karakteristika, der gør hvert eneste trægreb og træknop unik.

Vægt 0,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.