Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop Bounce Rustfri

Varenr. GK-FP-546760016-66

34,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Gør det legende udtryk til en del af din indretning med denne knop, som er en del af Bounce-serien, der er skabt af den danske designduo Steffensen og Würtz. Denne køkkenknop er sammensat af en række små cirkler, der til sammen giver et finurligt udtryk. Den rustfri finish er med til at give grebet lidt kant, og alt i alt får du her et håndtag, som kan bruges overalt i hjemmet til både skabslåger og skuffer.

Er det de bredere skuffer og skabe i hjemmet, der har brug for nye håndtag, så vil vi anbefale dig at tage et kig på de greb, som Bounce-serien også byder på. Disse greb er præget af samme designvalg og legende udtryk som denne knop.

Køkkenknop Bounce fås også i mat sort.

Produktspecifikationer:
  • Højde: 33,5 mm
  • Dybde: 16 mm
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Designer: Steffensen & Würtz
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre rustfri knopper.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.