Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Greb Bounce 160 Rustfri

Varenr. GK-FP-546660160-66

110,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Dette unikke køkkengreb er en spændende tilføjelse i hjemmet, hvad end du leder efter greb til køkken, bad eller garderobe. Produceret af den danske virksomhed Furnipart er du sikret et stilrent design og et funktionelt greb, som med sikkerhed også passer i din indretning, da det bringer noget finurligt og sjovt til dine fronter.

Grebets karakteristiske udformning og de runde detaljer gør designet levende og dynamisk. Samtidig giver det lange håndtag god plads til fingrene og et solidt greb, hvilket gør det let for dig at tilgå indholdet i skuffer og skabe. Bounce er produceret i zink og overfladebehandlet, så det er let at holde, og du kan nyde det i mange år frem.

Køkkengreb Bounce fås også i en mat sort model.

Produktspecifikationer:
  • CC afstand: 160 mm
  • Længde: 176 mm
  • Højde: 33,3 mm
  • Dybde: 16 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Designer: Steffensen & Würtz
  • Producent: Furnipart

Se de andre rustfri greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.