Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop Bounce Mat Sort

Varenr. GK-FP-546760016-99

35,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Vil du sætte dit eget unikke præg på indretningen, så er køkkenknop Bounce vejen frem. Knoppen er lavet med en rund form og et voluminøst design, som giver den et legende og dynamisk udtryk.

Trods sin lille størrelse så vil denne knop med sit finurlige udtryk tiltrække sig masser af opmærksomhed, uanset om den bruges i køkkenet, stuen eller gangen.

Knoppen laves også i en rustfri udgave, og søger du et lidt bredere håndtag, så byder Bounce-serien også på greb med samme karakteristiske designvalg. Greb og knop kan med fordel matches for et fuldendt udtryk i hjemmet.

Køkkenknop Bounce fås også i en rustfri finish model.

Produktspecifikationer:
  • Højde: 33,5 mm
  • Dybde: 16 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Designer: Steffensen & Würtz
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre sorte knopper.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.