Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Fall 224 Rustfri Look

Varenr. HS-FP-434320224-66

105,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Furniparts Fall-serie er en moderne fortolkning af det klassiske køkkengreb og dermed velegnet til at give et nordisk, enkelt udtryk i køkkenet, uanset om du opdaterer indretningen eller bygger nyt.

Det tidløse køkkengreb passer i ethvert køkken og er skabt ud fra en forståelse af rum og funktion, så du er sikret et greb, der repræsenterer hverdagens brug herunder funktionalitet og design.

Dette gælder også i forhold til placering og antal, da du selv kan vælge, hvorvidt du ønsker, om dit nye greb skal placeres i midten eller toppen af skuffens forside. Ligeledes kan du afhængigt af størrelsen på dine elementer med fordel bruge flere greb for at skabe et gennemført og stilet look.

Greb Fall fås i 2 kortere modeller på henholdsvis 28 mm og 128 mm. Derudover fås greb Fall i mat sort samt i antik bronze.

Produktspecifikation:

  • C/C: 224 mm
  • Længde: 236 mm
  • Bredde: 20 mm
  • Højde: 30 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Aluminium, overfladebehandlet
  • Designer: VE2
  • Producent: Furnipart

Se de andre rustfri greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt1,0000 kg
Hulafstand

224 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.