Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Fall 128 Rustfri Look

Varenr. HS-FP-434320128-66

77,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Renoverer du dit køkken, eller ønsker du en moderne fortolkning af et klassisk køkkengreb til badeværelset, får du med dette greb et enkelt og tidløst design.

Grebet findes i tre længder og flere forskellige farver, så du kan vælge det udtryk, der sætter prikken over i´et på dine elementer.

For et unikt og personligt udtryk kan du mikse og matche køkkengreb af forskellige længder alt afhængigt af størrelsen på dine skuffer, eller du kan skabe et klassisk look med ensartede greb i hele rummet.  Uanset, hvordan du sammensætter dine greb, er du med Fall 128 sikret et flot udtryk og kvalitet for pengene.

Greb Fall fås i en kortere model på 28 mm samt en længere på 224 mm. Grebet fås også i antik bronze samt i mat sort.

Produktspecifikation:

  • C/C: 128 mm
  • Længde: 140 mm
  • Bredde: 20 mm
  • Højde: 30 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Aluminium, overfladebehandlet
  • Designer: VE2
  • Producent: Furnipart

Se de andre rustfri greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt1,0000 kg
Hulafstand

128 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.