Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Fall 128 Antik bronze

Varenr. HS-FP-434320128-94

84,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Dette klassiske køkkengreb er en stilfuld tilføjelse til dine skuffer og låger i bad, køkken og garderobe, men er også velegnet til at pifte dine møbler op og give et moderne udtryk.

Køkkengreb Fall 128 er produceret af den danske virksomhed Furnipart og fremstillet i aluminium og herefter overfladebehandlet, så grebet holder år efter år og er let at gøre rent. Grebet giver stor frihed i forhold til montering, da det kan placeres over hele fronten, og fordi skruer medfølger, er du sikret en let montering og en smuk finish. Derudover er grebet produceret i standardmål, så du med fordel kan genbruge dine oprindelige monteringshuller til din nye grebsløsning.

Greb Fall fås i en kortere model på 28 mm samt en længere på 224 mm. Derudover fås greb Fall også i rustfri stål finish og mat sort.

Produktspecifikation:

  • C/C: 128 mm
  • Længde: 140 mm
  • Bredde: 20 mm
  • Højde: 30 mm
  • Materiale: Aluminium, overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Designer: VE2
  • Producent: Furnipart

Se de andre sorte greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

128 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.