Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Fall 224 Antik Bronze

Varenr. HS-FP-434320224-94

115,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Produceret af danske Furnipart og designet af VE2 er du sikret et køkkengreb af høj kvalitet og funktionelt design. Håndtaget er med sit bronzefarvede udtryk velegnet i indretninger, hvor andre varme detaljer er i fokus, og du hermed kan skab en rød tråd i indretningen. Leder du efter en anden farve greb til at fuldende dine skuffer og låger, fås grebet i matsort og et rustfrit look, så du kan finde og nyde din nye grebsløsning år efter år.

Ønsker du at udskifte dine nuværende køkkengreb med et enkelt, tidløst design, kan du med fordel genbruge hullerne, for dette greb er produceret i en standardlængde, hvilket gør monteringen let.

Greb Fall få i 2 kortere modeller på 28 mm og 128 mm. Derudover fås grab Fall også i rustfri stål finish samt mat sort.

Produktspecifikation:

  • C/C: 224 mm
  • Længde: 236 mm
  • Bredde: 20 mm
  • Højde: 30 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: VE2
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre sorte greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt1,0000 kg
Hulafstand

224 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.