Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Fall 224 Børstet Mat Sort

Varenr. HS-FP-434320224-76

103,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Dette køkkengreb er udformet på en smart måde, hvor der gribes fat nedefra, og på den måde har du altid har nem adgang til stort og småt i dine skaber og skuffer. Grebet er produceret af danske Furnipart, som har stor ekspertise i at skabe lækre håndtag og knopper, som passer perfekt ind i den skandinaviske boligindretning.

Grebet er lavet af overfladebehandlet aluminium, der gør det yderst holdbart, og materialet er desuden særdeles praktisk i et køkken, da det let kan rengøres med en våd klud. Køkkengreb Fall kan også fint bruges til kommoden i entreen eller et helt tredje sted – valget er helt op til dig.

Det sorte greb Fall fås også i 2 kortere modeller på henholdsvis 28 mm og 128 mm. Derudover fås greb Fall også i rustfri stål finish samt antik bronze.

Produktspecifikation:

  • C/C: 224 mm
  • Længde: 236 mm
  • Bredde: 20 mm
  • Højde: 30 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Aluminium, overfladebehandlet
  • Designer: VE2
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre sorte greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

224 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.