Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Fall 16 Børstet Sort

Varenr. HS-FP-434320016-76

47,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Dette møbelgreb er lavet i en klassisk, sort farve, der gør, at den kan bruges til at skabe en spændende kontrast til hvide skuffer eller fuldende de sorte skuffer på fineste vis. Grebet kan også fint bruges som et enkelt supplement til skuffer og skabe i spændende farver. Hvordan du vil få mest muligt ud af dette lækre greb, er helt op til dig.

Grebet er en del af Fall-serien, som består af en række forskellige udformninger og størrelser, der desuden laves i forskellige udtryk. Falder dette møbelgreb i din smag kan du derfor også med fordel gå på opdagelse blandt de andre modeller i Fall-serien, som vi også fører her hos Grebkompagniet.

Køkkengreb Fall fås i 2 længere modeller på henholdsvis 128 mm og den lange på 224 mm. Derudover fås greb Fall også i rustfri stål finish samt antik bronze.

Produktspecifikation:

  • C/C: 16 mm
  • Længde: 28 mm
  • Bredde: 20 mm
  • Højde: 30 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: VE2
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre spændende sorte greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

16 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.