Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Fall 16 Antik bronze

Varenr. HS-FP-434320016-94

48,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Dette møbelgreb er en del af Fall-serien, hvor du har mulighed for at vælge mellem tre forskellige farver og tre længder, så du med garanti kan finde det greb, der matcher din indretning.

Møbelgreb Fall 28 er den mindste model, hvilket gør grebet velegnet til lettere låger og skuffer i køkken og bad eller som moderne detaljer på kommoder og skabe. Ønsker du et personligt look, kan du montere flere greb på låger og skuffer og herved opnå et unikt udtryk og et mere solidt greb.

Udover æstetik, funktionalitet og kvalitet for pengene er dette greb produceret socialt og miljømæssigt ansvarligt og dermed bæredygtigt.

Greb Fall fås i 2 længere modeller på 128 mm samt en lang på 224 mm.

Produktspecifikation:

  • C/C: 16 mm
  • Længde: 28 mm
  • Bredde: 20 mm
  • Højde: 30 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Aluminium, overfladebehandlet
  • Designer: VE2
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre sorte møbelgreb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

16 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.