Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Fall 16 Rustfri Look

Varenr. HS-FP-434320016-66

45,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Dette fine møbelgreb i overfladebehandlet aluminium er med sit rene design velegnet til skuffer og skabe i både bad og køkken, hvis du ønsker små, enkle greb, der ikke tager opmærksomheden fra elementerne, men tilfører både funktion og design.

På samme måde er grebene anvendelige, hvis kommoder eller skabe trænger til et nyt look, eller du ønsker at ensarte grebene i dit hjem.

Med en C2C-certificering er du garanteret en bæredygtig produktion på dit nye møbelgreb, hvorfor du her får god kvalitet for pengene. Desuden er grebet produceret i andre farver som sort, så du kan matche dine nye greb med detaljer som armatur, stikkontakter og håndtag og sikre en rød tråd i indretningen.

Greg Fall fås i 2 længere modeller på 128 mm og den lange på 224 mm. Grebet fås også i mat sort samt antik bronze.

Produktspecifikation:

  • C/C: 16 mm
  • Længde: 28 mm
  • Bredde: 20 mm
  • Højde: 30 mm
  • Materiale: Aluminium, overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Designer: VE2
  • Producent: Furnipart

Se de andre møbelgreb i rustfri.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

16 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.