Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Castle Børstet Guld | Messing

Varenr. HS-FP-536660038-33.1

67,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Denne Castle køkkenknop er lavet med et lækkert guldlook og en børstet finish, der giver den et ekstravagant udtryk. Guldknoppen vil med sit gyldne look kunne tilføre en behagelig varme til rummet.

Knoppen har en diameter på 37,8mm, og den hører dermed til de større knopper. Den vil derfor være et iøjnefaldende og dekorativt element på skabe og skuffer i for eksempel køkkenet.

Det er det danske firma Furnipart, der står bag både design og produktion af denne køkkenknop, der også laves i 3 andre udtryk: antik grå, antik brun og rustfri look.

Produktspecifikationer:

  • Diameter: 37,8 mm
  • Højde: 36 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Furnipart
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre messing knopper.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.