Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Castle Rustfri Look

Varenr. HS-FP-536660038-66

66,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Denne Castle køkkenknop vil med sin klassiske form og moderne look passe ind i de fleste hjem. Knoppen er lavet i overfladebehandlet zink med en rustfri, metallisk finish, der giver dig rig mulighed for at lege med din personlige stil og, uanset om du er til det klassiske eller det rå og ubehandlede.Knoppen kan udgøre et spændende alternativ til det klassiske greb på skabslåger og skuffefronter rundt om i hjemmet. Placerer du knoppen på flere forskellige møbler, vil det binde indretningen sammen på fineste vis.

Køkkenknop Castle fås ud over denne model i et rustfrit look også i antik brun, antik grå og børstet guld/messing.

Produktspecifikationer:

  • Diameter: 37,8 mm
  • Højde: 36 mm
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Designer: Furnipart
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre rustfri knopper.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.