Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Castle Antik Grå

Varenr. HS-FP-536660038-22

72,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Leder du efter en større køkkenknop, som passer i både køkken, bad og garderobe, er dette et oplagt valg. Det smukke knopgreb fås i flere forskellige udtryk og sætter farve på dit hjem, så du får et gennemført og personligt look. Det grå udtryk passer til enhver skuffe og låge og lader dem træde frem i indretningen samtidig med, du får et tidløst udtryk.

Den bløde udformning giver et behageligt greb, og så kan du skabe et solidt og anderledes udtryk med flere greb på samme front. Derudover er du med denne knop sikret en nem montering og et klassisk udtryk med et twist, så du kan sætte prikken over i´et i din indretning.

Køkkenknop Castle fås også rustfri finish, børstet guld/messing samt i antik brun.

Produktspecifikationer:

  • Diameter: 37,8 mm
  • Højde: 36 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Designer: Furnipart
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre antikke knopper.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.