Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Castle Antik Brun

Varenr. HS-FP-536660038-23

74,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Når det kommer til knopper, så skal brugervenlighed og et flot look gerne gå hånd i hånd, og det er netop tilfældet med denne Castle køkkenknop. Knoppen er lavet med et bredt hoved, der giver et godt greb, når skabe og skuffer skal tilgås. Knoppen er desuden lavet med en brun finish og en matteret overflade, der giver den et yderst charmerende udtryk, som vil give personlighed til enhver indretning.

Tag gerne et kig på de andre modeller i Castle-serien, som tæller antik grå, børstet guld/messing samt rustfri look. Uanset om du er til det klassiske, det metalliske eller det moderne look, så finder du en køkkenknop, der passer til dine præferencer i Castle-serien.

Produktspecifikationer:

  • Diameter: 37,8 mm
  • Højde: 36 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Designer: Furnipart
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre antikke knopper.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.