Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Häfele

Häfele har eksisteret siden 1923 og har en stolt historie bag sig, og deres mange års erfaring fornægter sig ikke. Deres produkter markedsføres i dag i mere end 150 lande, og hos Grebkompagniet er vi også stolte forhandlere af greb fra den tyske familievirksomhed.

Rydfilter
 • Affaldssortering Grå 18 liter + 2 x 8 liter

  727,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Affaldssortering (skraldespand) Hailo 20 liter

  799,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Affaldssortering Hailo Tandem 2 x 15 liter

  999,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Affaldssorting Hailo 3 x 10 liter

  1.099,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Affaldssortering Franke Cube 2 x 15 liter

  1.099,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Affaldssortering Hailo 18 liter og 2 x 8 liter

  1.199,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Affaldssortering Hailo Tandem 18 liter + 12 liter

  1.290,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Affaldssortering Hailo Easy Cargo 19 og 30 liter

  1.599,00 kr.
  Tilføj til kurv

Tidløse designs fra Häfele

Foretrækker du et klassisk look, der aldrig går af mode, så er det vores udvalg af Häfele greb, du skal se nærmere på. Med dem får du en eksklusiv tilføjelse til dit hjem. Uanset om du bygger nyt, eller om du bare trænger til et frisk pust i indretningen, så vil greb fra Häfele gøre en afgørende forskel. Trods deres lille størrelse, så bidrager greb nemlig i høj grad til det samlede indtryk af rummet.

Hos Grebkompagniet sætter vi en ære i at føre et bredt sortiment, så vi kan imødekomme mange forskellige behov og præferencer. Uanset om du er mest til de minimalistiske knopper, eller om du foretrækker de klassiske greb, så har du rig mulighed for at finde det i vores store udvalg.

 

Häfele greb med mange muligheder

Hafele laver grebsløsninger til både køkken, bad og garderobe, ligesom du også har mulighed for at finde et godt match til møbler og andet inventar. Grebene er af materialer af høj kvalitet, og du kan derfor være sikker på at få glæde af dem i mange år frem. Grebene fra Haefele, vil typisk være udarbejdet i stål, og de egner sig derfor også godt til den industrielle stil, hvor de vil bidrage med rene linjer. Vil du sætte et mere personligt præg på indretningen, så er det også muligt at finde Hafele greb med læderdetaljer, som skiller sig ud fra mængden, og som samtidig er nemme at montere ved hjælp af en skrue på bagsiden af lågen.

Fælles for alle Haefele greb er, at de er nemme at gribe om, så du er sikret en høj grad af brugervenlighed, hvilket kommer hele familien til gode i en travl hverdag. Er du mere til greb af træ, så kan du i stedet vende opmærksomheden mod vores udvalg fra Vonsild.

Kurv

Subtotal: 597,00 kr.

Se kurvKasse