Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-
Grebkompagniet, Greb til køkkenlåger

Greb til Køkkenlåger – Forvandl dit køkken med stil

Når det kommer til at opdatere dit køkken, er det ofte de små detaljer, der gør den største forskel. Greb til køkkenlåger er en af disse detaljer. De tilføjer ikke kun funktionalitet, men også en betydelig æstetisk værdi til dit køkken. Uanset om du renoverer dit køkken eller blot ønsker at give det en frisk opdatering, kan nye greb køkken være den perfekte løsning. Hos Grebkompagniet finder du et bredt udvalg af greb. Til køkken i forskellige stilarter, materialer og finish, så du kan finde de perfekte køkkengreb til dit hjem.

Funktionelle og æstetiske greb til køkkenlåger

Når du vælger greb til køkkenlåger, er det vigtigt at finde en balance mellem funktionalitet og design. Greb til låger skal være nemme at bruge og komfortable at gribe om, samtidig med at de skal passe til dit køkkens overordnede stil. Vores kollektion af greb til køkkenskabe er designet til at opfylde begge disse krav. Fra moderne og minimalistiske designs til mere traditionelle og dekorative muligheder.

Vi har låge greb, der kan tilføje karakter og personlighed til dit køkken.

Materialer og finish

Materialerne og finishen på dine køkkenskabe greb spiller en stor rolle i det samlede udtryk. Hvis du ønsker et moderne og strømlinet look, kan du overveje greb køkken i rustfrit stål eller børstet nikkel. Disse materialer er ikke kun stilfulde, men også holdbare og lette at vedligeholde. For et mere traditionelt eller rustikt køkken kan du vælge greb til køkken i messing, bronze eller trægreb, som kan tilføje varme og karakter til rummet.

Ergonomi og brugervenlighed

Når det kommer til håndtag til køkkenskabe, er ergonomi en vigtig faktor. Greb til køkkenlåger skal være komfortable at bruge, især hvis du bruger dit køkken ofte. Vores udvalg af håndtag køkkenlåger er designet med fokus på brugervenlighed, så du nemt kan åbne og lukke dine skabe uden besvær. Fra små, diskrete greb til større, mere markante håndtag, har vi noget for enhver smag og behov.

Opdater dit køkken med nye greb til køkkenskabe

At udskifte dine gamle greb med nye greb til køkkenskabe kan være en enkel, men effektiv måde at give dit køkken et frisk nyt look. Uanset om du ønsker at følge de nyeste trends eller blot opdatere dit køkken med en tidløs stil. Så har vi et bredt udvalg af håndtag til køkkenskabe, der kan hjælpe dig med at opnå det ønskede resultat.

Moderne og minimalistiske greb

For dem, der foretrækker et moderne køkken, tilbyder vi en række minimalistiske greb til låger, der kan tilføje et rent og strømlinet udseende til dit køkken. Disse greb køkkenskabe er ofte karakteriseret ved deres enkle former og rene linjer, hvilket gør dem ideelle til moderne og skandinaviske køkkener. Du kan vælge mellem forskellige materialer som rustfrit stål, krom og mat sort for at finde de greb, der bedst komplementerer dit køkkens design.

Populære moderne og minimalistiske greb
 • Grebkompagniet Greb, køkkengreb sort
  Inkl. skruer

  Greb Ciel 160 Mat Sort

  89,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Greb Inside 160 Sort - Flot og spændende bøjlegreb
  Inkl. skruer

  Greb Inside 160 Sort – Flot og spændende bøjlegreb

  58,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Køkkengreb Seam 160 Rustfrit look. Køkkengreb rustfrit stål
  Inkl. skruer

  Køkkengreb Seam 160 Rustfrit look

  68,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet Greb Slim. Skabsgreb. Køkkengreb
  Inkl. skruer

  Køkkengreb Slim 160 Krom

  99,00 kr.
  Tilføj til kurv

Industrielle og rå greb

Hvis du er til et mere industrielt look, har vi også et stort udvalg af greb køkken i rå og robuste materialer. Disse greb til køkken kan give dit køkken en urban og edgy følelse. Perfekt til dem, der ønsker et køkken med kant. Materialer som støbejern, patineret messing og mørke metaller er populære valg for denne stil, og de kan virkelig gøre en forskel i det samlede udtryk.

Populære industrielle og rå greb
 • Nyhed
  Grebkompagniet Køkkengreb, skuffegreb, greb Tool 128
  Inkl. skruer

  Greb Tool 128 Antik Brun

  109,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Køkkengreb Lounge 160 Gun-metal. Bøjlegreb
  Inkl. skruer

  Greb Lounge 128 Gun-metal

  72,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Køkkengreb manor
  Inkl. skruer

  Greb Manor 128 Antik Messing

  135,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet køkkengreb
  Inkl. skruer

  Køkkengreb Pen Støbejern Sort

  109,00 kr.
  Tilføj til kurv

Klassiske og tidløse greb

For et mere klassisk og tidløst køkken kan du vælge greb til køkkenlåger i traditionelle materialer som messing, bronze eller porcelæn. Disse køkkengreb kan tilføje elegance og charme til dit køkken, samtidig med at de bevarer en funktionel og holdbar kvalitet. Klassiske greb er perfekte til dem, der ønsker et køkken, der aldrig går af mode.

Populære klassiske og tidløse greb
 • Nyhed
  Grebkompagniet, messing greb, Køkkengreb, Bøjlegreb Lounge 128 poleret messing
  Inkl. skruer

  Greb Messing Lounge 128 Poleret

  108,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Køkkengreb Lounge 128 Blank
  Inkl. skruer

  Greb Lounge 128 Blank

  65,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet Greb. Profilgreb. Køkkengreb
  Inkl. skruer

  Edge Straight 200 Mat Hvid

  84,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grebkompagniet Køkkengreb
  Inkl. skruer

  Fall 128 Antik bronze

  84,00 kr.
  Tilføj til kurv
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.