Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Møbelknop Oliver 36 Smedejern Rustik Habo

Varenr. GK-HA-18621

35,95 kr.

På lager

Leveringstid: 4-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Det er svært ikke at være begejstret for de fantastiske smedejernsgreb, der kan pifte enhver front op og give et helt særligt udtryk. Det rustikke smedejernslook passer nemlig til virkelig mange stilarter, og vores møbelknop Oliver 36 er ingen undtagelse.

Knoppen står virkelig fint til et mere antikt møbel eller køkken, men det kan samtidig også indgå som et smart element i den mere nutidige og skarpe newyorkerstil. Anvendelsesmulighederne er mange med dette fine greb, som vi selv er helt vilde med.

Yderligere er det også virkelig behageligt at gribe fat i, og så ser dets matte overflade med de små udskæringer og detaljer bare så flot ud. Få fingrene i det sorte møbelgrebet her.

Produktspecifikationer

  • Diameter: 36 mm
  • Diameter fod: 15 mm
  • Dybde: 33 mm
  • Leveres med skrue
  • Producent: Habo

Se alle de andre sorte knopper.

Svensk kvalitet og bæredygtighed

Når du vælger produkter fra svenske Habo, er det ikke kun præcision og håndværksmæssig ekspertise som er for øje, det er også et betydeligt ansvar over for vores planet. Fra smedeværkstedet til moderne produktion har Habo en dedikation til at integrere bæredygtighed og ansvarligt design i alle aspekter af deres produktionskæde.

Når du vælger et produkt fra Habo, vælger du mere end bare et funktionelt element. Du vælger et produkt, der er skabt af bæredygtige materialer og et gennemtænkt design, der går ud over blot æstetikken. Kvalitet og miljøhensyn går hånd i hånd hos Habo, og deres engagement i begge disse aspekter er uundværligt for deres arbejde.

Kvalitet er en grundpille i deres tilgang til produktfremstilling. Det indebærer ikke blot at levere det rigtige produkt til rette sted, men også at sikre holdbarhed, funktionalitet og et design, der går i tråd med tidens ånd. Hos Habo er kvalitet ikke bare en standard, det er en forpligtelse over for vores kunder og vores miljø.

Holdbare produkter – Undgå brug og smid væk

De forstår, at virksomheder har en indvirkning på miljøet, og hos Habo tager de denne erkendelse alvorligt. De stræber efter kontinuerligt at optimere deres ressourceforbrug og reducere miljøpåvirkningen i deres produktionsprocesser. Deres produkters holdbarhed spiller også en væsentlig rolle i at fremme en bæredygtig tilgang, da det bidrager til at mindske behovet for hyppig udskiftning og reducerer mængden af “brug og smid væk”.

Vægt 0,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.