Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Wow 64 Rustfri Look

Varenr. HS-FP-534660064-66

91,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Dette stilrene profilgreb er med sit enkle udseende og praktiske udformning oplagt at bruge i både bad, køkken og garderobe. Grebet er produceret af den danske virksomhed Furnipart og fås i flere forskellige størrelser og udtryk, så du har mulighed for at vælge det look, som fuldender indretningen.

Med dette profilgreb får du kvalitet for pengene, og alt efter størrelsen på dine elementer kan du med fordel kombinere flere af denne type greb på dine fronter. Hermed øger du dine grebsflader og letter adgangen til indholdet i skuffer og skabe, så du hurtigt kan finde det, du skal bruge i hverdagen.

Køkkengreb Wow i rustfri fås også i 2 længere modeller på 160 mm og det lange på 256 mm. Derudover fås grebet også som krom greb.

Produktspecifikation:

  • C/C: 64 mm
  • Længde: 96 mm
  • Bredde: 20 mm
  • Højde: 42 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Designer: Jesper K. Thomsen
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre spændende profilgreb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.