Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Wow 160 Rustfri Look

Varenr. HS-FP-534660160-66

128,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Med dette profilgreb får du et klassisk look og funktionalitet, som gør det yderst velegnet i køkken og bad, så du i hverdagen har let adgang til indhold i skuffer og skabe. Håndtagets særlige udformning sikrer med det lette buk og den lange flade et fast greb, og så er monteringen skjult på indersiden af skuffer og låger, hvilket giver dine elementer en flot finish.

Det rustfri look er velegnet til grå fronter, så du skaber en sammenhæng i farvevalget, men kun fantasien sætter grænser for, hvilke materialer og farver du kan kombinere dette profilgreb med.

Køkkengreb Wow fås også i en kortere model samt en længere model i rustfri. Derudover fås grebet også som et krom greb.

Produktspecifikation:

  • C/C: 160 mm
  • Længde: 192 mm
  • Bredde: 20 mm
  • Højde: 42 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Designer: Jesper K. Thomsen
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre profilgreb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.