Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Wow 256 Rustfri Look

Varenr. HS-FP-534660256-66

199,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Leder du efter et håndtag, som sikrer et fast og behageligt greb, kan du med fordel se nærmere på dette. Dette profilgreb er produceret af den danske virksomhed Furnipart, som altid er garant for en æstetisk og funktionel designløsning. Med sin lange flade og den let buede udformning er grebet velegnet til dig, som bruger lang tid i køkkenet, da du får nem adgang til skuffer og skabe og hurtigt kan tørre det af for skidt og snavs.

Grebet fås i forskellige størrelser og udtryk, hvilket giver dig mulighed for at finde præcis det, som fuldender din indretning.

Profilgreb Wow i rustfri fås i 2 kortere modeller på 64 mm og 160 mm.

Produktspecifikation:

  • C/C: 256 mm
  • Længde: 320 mm
  • Bredde: 20 mm
  • Højde: 42 mm
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Designer: Jesper K. Thomsen
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre spændende profilgreb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.