Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Wow 160 Krom

Varenr. HS-FP-534660160-08

109,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Med sit kromlook er dette profilgreb velegnet til grålige fronter, så der skabes sammenhæng mellem farvetonerne, hvor både greb og låge træder frem og bliver essentielle aspekter af indretningen. Den bløde og solide udformning sikrer et fast greb, og så gør den lange bagplade, at du får et stabilt træk og kan nyde det slidstærke greb mange år frem.

Grebet fås i flere forskellige længder, og så findes det i også et rustfrit look, så du kan gennemføre stilen helt ned til mindste detalje. Vælger du dette profilgreb, får du både et dekorativt og funktionelt element – kort sagt er Wow 160 en optimal designløsning.

Køkkengreb Wow fås også i en kortere model. Derudover fås grebet også i rustfri finish.

Produktspecifikation:

  • C/C: 160 mm
  • Længde: 192 mm
  • Bredde: 20 mm
  • Højde: 42 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Jesper K. Thomsen
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre profilgreb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.