Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Wow 64 Krom

Varenr. HS-FP-534660064-08

79,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Som en del af Wow-serien kan du finde dette design i mange forskellige størrelser, så du er sikret en optimal løsning til dine fronter i køkken, bad og garderobe. Denne model er den mindste og derfor velegnet til lettere låger og skuffer, så du skaber balance i æstetik og praktik. Ønsker du at skabe et personligt udtryk, kan du med fordel montere flere af disse profilgreb på eksempelvis skuffer, hvilket også giver et mere stabilt træk på overfladen.

Ligeledes kan grebet placeres på forskellige led alt efter, hvordan dine skuffer og låger åbnes. De mange anvendelsesmuligheder gør grebet til en ideel løsning på tværs af hjemmets rum.

Profilgreb krom Wow fås også i en længere model. Derudover fås grebet også i rustfri finish.

Produktspecifikation:

  • C/C: 64 mm
  • Længde: 96 mm
  • Bredde: 20 mm
  • Højde: 42 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Jesper K. Thomsen
  • Producent: Furnipart

Se de andre profilgreb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.