Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Twirl 160 Sort

Varenr. HS-FP-544660160-99

101,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Er du på udkig efter et køkkengreb, der er noget helt for sig selv, så vil dette twirl-greb med stor sandsynlighed falde i din smag.

Det er helt tydeligt, at unbrakonøglen har været inspirationskilden, da dette greb blev udtænkt. Det snoede look er med til at give et spændende greb, der med garanti vil få masser af opmærksomhed.

Grebet laves i følgende udgaver: Sort, rustfri, børstet antracit og børstet messing. Afhængigt af den finish, du vælger, vil grebet enten have et industrielt eller et mere ekstravagant udtryk. Dette twirl-greb er derfor en god mulighed for at sætte dit helt eget præg på skabe og skuffer overalt i din bolig.

Produktspecifikationer:
  • CC: 160 mm
  • Længde: 172 mm
  • Højde: 12 mm
  • Bredde: 36 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Meneghello Paolelli
  • Producent: Furnipart

Se alle sorte greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.