Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Metro 160 Rustfri Look

Varenr. HS-FP-540960160-66

108,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Er din stil moderne og enkel, er dette køkkengreb det perfekte valg, uanset om du mangler håndtag i køkken, bad, bryggers eller garderobe. Grebets flade front giver god plads til din fingre, og den riflede detalje sikrer et fast greb, så du under madlavningen nemt kan få adgang til gryder og pander.

Det stilrene køkkengreb er produceret i zink og overfladebehandlet, så du får det rustfri look, men det findes også i børstet messing og børstet antracit, hvis du ønsker at give skuffer og skabe et mørkere udtryk. Bag designet er Rikke Frost, hvis stil er new nordic med et twist, og som skaber funktionelle, overraskende og holdbare produkter.

Greb Metro fås også i børstet antracit samt som messing greb (børstet).

Produktspecifikationer:

  • C/C: 160 mm
  • Længde: 180 mm
  • Bredde: 20 mm
  • Dybde: 28 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Designer: Rikke Frost
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre rustfri greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.