Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Metro 160 Børstet Antracit

Varenr. HS-FP-540960160-91

112,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Med en finish i børstet antracit byder dette køkkengreb ved første øjekast på et rent og stringent udtryk. Det brydes dog på fineste vis af den riflede overflade, som samtidig er med til at sikre et fantastisk godt greb.

Metro grebet er udformet af den prisvindende danske designer Rikke Frost, som arbejder ud fra en devise om, at hendes designs skal ses, mærkes og røres. Metro grebet er et perfekt eksempel på dette, da den med sin riflede overflade nærmest indbyder til at blive berørt og anvendt gang på gang.

Grebet kan bruges i køkken såvel som stue og entré, og du kan med fordel bruge grebet flere steder rundt om i huset, hvis du altid vil være sikker på en optimal grebsoplevelse og et dekorativt look.

Køkkengreb Metro fås også i rustfri stål finish samt i børstet messing/børstet guld.

Produktspecifikationer:
  • C/C: 160 mm
  • Længde: 180 mm
  • Bredde: 20 mm
  • Dybde: 28 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Designer: Rikke Frost
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre greb i antracit.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.