Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Metro 160 Børstet messing / Børstet Guld

Varenr. HS-FP-540960160-33

112,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Invitér de gyldne farver ind i din indretning med messing greb Metro, som er designet af danske Rikke Frost. Grebet er lavet med en børstet messingfinish, der udstråler en varme og elegance, som vil klæde ethvert hjem.

Grebets overside har en riflet detalje, som skaber en dekorativ brydning med det finpudsede messinglook, og denne detalje er samtidig med til at give et godt og fast greb. Og det er helt essentielt for et messing greb, der skal bruges hver eneste dag.

Grebet kan bruges i både køkken, badeværelse og i garderoben, og falder messinglooket ikke i din smag, så kan du med fordel se nærmere på de to andre Metro-modeller, som byder på børstet antracit og et rustfrit look.

Produktspecifikationer:

  • C/C: 160 mm
  • Længde: 180 mm
  • Bredde: 20 mm
  • Dybde: 28 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Designer: Rikke Frost
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre messing greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.