Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Luck 160 Rustfri Look

Varenr. HS-FP-544560160-66

103,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Med inspiration i signetringe og geometriske former er dette køkkengreb en sjov og kunstnerisk detalje i ethvert køkken, bad og bryggers. Det bløde design giver et behageligt og fast greb med god plads til dine fingre, så du let kan komme til redskaber og krydderier i hverdagens madlavning, og så får du med de medfølgende skruer en solid montering.Grebet er fremstillet i aluminium og overfladebehandlet, hvorfor det er slidstærkt og let at vedligeholde. Derudover fås det i flere forskellige længder, hvilket gør det egnet til både fronter og møbler, så du kan skabe en rød tråd i hele indretningen og opnå et smukt udtryk. Du kan se den mindre model her.

Dette køkkengreb fås også i børstet messing samt i rustfri stål finish.

Produktspecifikationer:
  • C/C (afstand mellem hullerne): 160 mm
  • Længde: 171 mm
  • Højde: 8 mm
  • Dybde: 40 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Aluminium/overfladebehandlet
  • Designer: Kaschkasch
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre spændende rusfri greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.