Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Luck 32 Rustfri Look

Varenr. HS-FP-544560032-66

31,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Inspireret af signetringe og geometriske former er dette køkkengreb det perfekte valg, hvis du leder efter et greb, som skiller sig ud fra mængden.

Grebets smukke og enkle udformning kan med fordel monteres alene for et nordisk touch. Du kan også kombinere flere håndtag for en større grebsflade og selv bestemme det endelige udtryk.

Grebet fås i to størrelser, hvor den mindste er velegnet til køkken og bad, og den største er ideel til garderobeskabe. Derudover kan du bruge begge størrelser i køkkenet og møbler alt efter din stil, og hvilket udtryk du ønsker at opnå.

Derudover fås grebet i børstet messing samt i sort.

Produktspecifikationer:
  • C/C (afstand mellem hullerne): 32 mm
  • Længde: 41 mm
  • Højde: 8 mm
  • Dybde: 40 mm
  • Materiale: Aluminium/overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Designer: Kaschkasch
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre greb i rustfri.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

32 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.