Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Luck 32 Sort

Varenr. HS-FP-544560032-9005

33,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Designet til dette greb er udtænkt af designerne i Kaschkasch, som har base i Cologne i Tyskland. De arbejder hver dag på at skabe enkle og intuitive produkter, som ikke er alt for komplicerede, men som er smukke at se på. Denne beskrivelse lever dette køkkengreb til fulde op til.

Greb sort Luck har ingen unødvendige dikkedarer, men blot et gennemført design, der byder på stor brugervenlighed, og grebet vil give et frisk pust til skabe og skuffer i alverdens farver og materialer.

Dette køkkengreb er den mindste af to versioner, og denne model er ideel til brug på garderobeskabe, men vil også pynte i et køkken. Den længere model er på 160 mm mellem skruerne. Derudover fås det sorte greb også i børstet messing og i rustfri finish.

Produktspecifikationer:
  • C/C (afstand mellem hullerne): 32 mm
  • Længde: 41 mm
  • Højde: 8 mm
  • Dybde: 40 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Aluminium/overfladebehandlet
  • Designer: Kaschkasch
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre sorte greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

32 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.