Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Luck 160 Børstet Messing

Varenr. HS-FP-544560160-33

109,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Med inspiration fra signetringe og geometriske former har det tyske designstudio Kaschkasch udtænkt designet til det flotte messing greb Luck. Grebet er et fantastisk eksempel på, at der i fusionen mellem det traditionelle og det nytænkende kan opstå helt fantastiske ting, og med de flotte, afrundede former og den børstede messingfinish får du her et helt særligt greb.

Grebet er lavet af overfladebehandlet aluminium, hvilket giver en god modstandsdygtighed over for den daglige slitage, som greb uundgåeligt vil blive udsat for.

Denne 160-model er lavet med henblik på brug i køkkener og badeværelser, mens den mindre 32-model er ideel til brug på garderobeskabe.

Derudover fås køkkengreb Luck også i rustfri finish samt i sort.

Produktspecifikationer:
  • C/C (afstand mellem hullerne): 160 mm
  • Længde: 171 mm
  • Højde: 8 mm
  • Dybde: 40 mm
  • Materiale: Aluminium/overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Designer: Kaschkasch
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre spændende messing greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.