Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Luck 160 Sort

Varenr. HS-FP-544560160-9005

109,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Designstudiet Kaschkasch står bag dette køkkengreb, og det er blandt andet signetringe og geometriske former, der har været inspirationskilderne, da designet skulle laves. Den flotte, afrundede form skaber et harmonisk udtryk, der vil klæde skabe og skuffer i alle farver og materialer.Grebet er lavet af aluminium og med greb i dette materiale er du sikret fantastisk god holdbarhed, og et køkkengreb, der kan holde til at blive brugt gang på gang. Grebet kan bruges alene, men du kan også med fordel bruge flere sammen og dermed skabe et fuldendt udtryk.

Dette greb fås i to størrelser, hvoraf denne version er den største. Denne størrelse greb egner sig særligt godt til brug i badeværelset eller køkkenet. Du kan se den mindste her.

Derudover fås grebet også i børstet messing samt i rustfri stål finish.

Produktspecifikationer:
  • C/C (afstand mellem hullerne): 160 mm
  • Længde: 171 mm
  • Højde: 8 mm
  • Dybde: 40 mm
  • Materiale: Aluminium/overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Designer: Kaschkasch
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre sorte greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.