Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Fringe Rustfri look

Varenr. HS-FP-442220160-66

99,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Leder du efter et enkelt greb til køkken, bad, garderobe eller møbler, er køkkengreb Fringe et oplagt valg. Grebet er en moderne, skandinavisk fortolkning af det industrielle håndtag, som blev brugt i gamle værksteder og arkiver. Med sin spændende udformning, er grebet navngivet efter den frynse, som giver designet karakter, når man ser det fra siden.

Det enkle og stilrene, rustfri look giver en rolig overflade og et harmonisk udtryk, som passer i de fleste hjem. Den bløde, men præcise kontur, der løber gennem håndtaget, sikrer dig et fast greb og let adgang til skuffer og skabe, og så er grebet let at montere, da det er produceret i en standardstørrelse, og der medfølger skruer.

Køkkengreb Fringe fås også i børstet messing, børstet antracit samt i børstet mat sort.

​​​​​​Produktspecifikationer:

  • C/C (afstand mellem hullerne): 160 mm
  • Længde: 170 mm
  • Højde: 26 mm
  • Dybde: 31 mm
  • Materiale: Aluminium/overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Designer: VE2
  • Producent: Furnipart

Se de andre greb i rustfri stål finish.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.