Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Fringe Børstet Mat Sort

Varenr. HS-FP-442220160-76

101,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Dette køkkengreb er en moderne, skandinavisk fortolkning af det gamle, industrielle håndtag, og som navnet antyder, giver frynsen set fra siden grebet sit karakteristiske udtryk.

Den bløde, men præcise udformning giver grebet et stilrent look og sikrer samtidig et solidt og behageligt greb, så du let kan tilgå dine køkkenredskaber.

Med sit sorte look og det harmoniske design passer grebet til de fleste fronter og stilarter lige fra det nordiske og minimalistiske til det klassiske og industrielle look.

Er du i stedet til et lysere udtryk fås Fringe i en række forskellige looks, så du kan sætte den farve på dit hjem, som fuldender indretningen; Rustfri finish, børstet messing og børstet antracit.

Produktspecifikationer:

  • C/C (afstand mellem hullerne): 160 mm
  • Længde: 170 mm
  • Højde: 26 mm
  • Dybde: 31 mm
  • Materiale: Aluminium/overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Designer: VE2
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre sorte greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.