Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Fringe Børstet Messing

Varenr. HS-FP-442220160-31

101,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Designertrioen VE2 har her skabt et messing greb so er en skandinavisk nyfortolkning af det traditionelle, industrielle håndtag, som oftest ses på gamle værksteder og i arkiver.

Grebet har fået navnet Fringe, fordi det er lavet med en frynse, der giver det karakter, når det ses fra siden. Denne udformning er med til at skabe en blød og meget klædelig kontur. Ses grebet forfra har det en klar overflade, som bidrager med et smukt og meget harmonisk udtryk. Med det innovative design, som dette messing greb har, får du altså flere udtryk i en og samme model, afhængigt af om det betragtes forfra eller fra siden.

Håndtaget vil fungere godt på alle slags møbler og vil klæde både den traditionelle og den moderne indretning – og alt derimellem.

Køkkengreb Fringe fås derudover i 3 andre udtryk: Rustfri stål finish, børstet mat sort samt i børstet antracit.

Produktspecifikationer:
  • C/C (afstand mellem hullerne): 160 mm
  • Længde: 170 mm
  • Højde: 26 mm
  • Dybde: 31 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Aluminium/overfladebehandlet. Kan have et rødligt skær, specielt i et varmt lys.
  • Designer: VE2
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre messing greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.