Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Fringe Børstet Antrazit

Varenr. HS-FP-442220160-91

99,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Fringe er en skandinavisk nyfortolkning af det klassiske køkkengreb, der med sine kurver, store grebsflade og generøse monteringsflade giver dig et stilet design og funktionelle detaljer.

Grebet er produceret af den danske virksomhed Furnipart og designet af VE2, så du får kvalitet for pengene og et funktionelt design.

Det industrielle design og den karakteristiske grebsflade udstråler styrke og giver hermed et sikkert og behageligt greb, så du let kan tilgå din skuffer og skabe under madlavningen.

Grebet er fremstillet i aluminium og overfladebehandlet, så det er let at holde, hvilket gør det velegnet til køkken, bad og garderobe.

Køkkengreb Fringe fås også i børstet mat sort, børstet messing samt i rustfri finish.

Produktspecifikationer:
  • C/C (afstand mellem hullerne): 160 mm
  • Længde: 170 mm
  • Højde: 26 mm
  • Dybde: 31 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Aluminium/overfladebehandlet
  • Designer: VE2
  • Producent: Furnipart

Se de andre greb i antracit.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.