Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Epoch Light 160 Rustfri Look

Varenr. GK-FP-510660160-66

101,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Designer Hans Sandgren Jakobsen har til dette køkkengreb gjort brug af forskellige elementer, som til sammen danner en gennemført helhed. Grebets front er lavet med afrundede kanter, mens siderne er skåret skarpt ud. Den rustfri finish er med til at fremhæve grebets forskellige dimensioner og gøre det til noget helt særligt.

Hans Sandgren Jakobsen har her formået at skabe et smukt håndtag med et tidløst look, som samtidig imødekommer behovet for et godt og fast greb for brugeren. Går du efter et køkkengreb, hvor funktionalitet og et flot udtryk går op i en højere enhed, så er Epoch Light et godt og sikkert valg.

Produktspecifikation:

  • C/C (Afstanden mellem hullerne): 160 mm
  • Længde: 172 mm
  • Bredde: 42 mm
  • Højde: 18 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Hans Sandgren Jakobsen
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre spændende greb i rustfri.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.