Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Compact 320 Sort

Varenr. HS-FP-542860320-99

170,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Compact-grebet er produceret af det danske firma Furnipart og med sin enkle udformning og slanke look vil den kunne bruges til at fuldende en minimalistisk indretningsstil, men dette skabsgreb vil også fint kunne blende ind i enhver anden indretningsstil.Compact-grebet er udformet på en måde, så der er god plads til fingrene, så du nemt kan få adgang til skabe og skuffer i dit hjem.

Grebet er lavet med afrundede kanter og med en flad top, der giver et lækkert udtryk, som vil pynte på skuffer i køkkenet såvel som i entréen. Uanset hvilken skuffe, du vælger at pryde med dette greb, så får du her et stilsikkert og tidløst skabsgreb, som du kan få glæde af i mange år frem.

Køkkengreb Compact fås også i en kortere model på 160 mm.

Produktspecifikation:

  • C/C: 320 mm
  • Længde: 332 mm
  • Bredde: 8 mm
  • Dybde: 36 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Designer: VE2
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre sorte skabsgreb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt1,0000 kg
Hulafstand

320 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.