Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Compact 160 Mat Sort

Varenr. HS-FP-542860160-99

98,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Med dette køkkengreb har designerne fra VE2 valgt at kombinere flade sider og afrundede kanter, og det er med til at give et utroligt lækkert greb, som er godt at gribe om. Grebet er med sin fine, sorte farve ikke bare en praktisk foranstaltning, men også en lille pyntegenstand, som vil kunne friske enhver skuffe op.

Denne model laves også i 2 andre udgaver: Rustfri stål finish og i børstet antracit. Der er derfor god mulighed for at finde smukke køkkengreb til dit hjem, uanset om du er til det klassiske, det rå eller det antikke look. Grebet laves desuden i to forskellige størrelser, hvoraf denne model er den mindste.

Du kan eventuelt kombinere dettte greb med modellen i 320 mm.

Produktspecifikation:

  • C/C: 160 mm
  • Længde: 172 mm
  • Bredde: 8 mm
  • Dybde: 36 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: VE2
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre spændende sorte greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.