Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Compact 160 Børstet Antracit

Varenr. HS-FP-542860160-91

96,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

De runde hjørner og den flade overflade, der præger dette køkkengreb, er med til at give den et elegant udtryk. Udformningen er samtidig med til at sikre den høje funktionalitet og brugervenlighed, som et godt håndtag forventes at have.

Grebet kan monteres både lodret og vandret, hvilket åbner op for mange spændende muligheder, idet grebet kan matches med så godt som alle slags skabe og skuffer i hjemmet.

Her får du et køkkengreb i et veludført design og i materialer af høj kvalitet, som med sin finish i børstet antracit vil give hjemmet et touch af klassisk elegance. Grebet laves også i rustfri look og mat sort.

Du kan nem kombinere med andre størrelser, da greb Compact også fås i 320 mm.

Produktspecifikation:

  • C/C: 160 mm
  • Længde: 172 mm
  • Bredde: 8 mm
  • Dybde: 36 mm
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Designer: VE2
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre spændende greb i antracit.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.