Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Compact 320 Børstet antracit

Varenr. HS-FP-542860320-91

170,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Dette skabsgreb i børstet antracit er en del af Compact-serien, der også tæller modeller i mat sort og i rustfri look. Grebene laves desuden i to forskellige størrelser, så der er god mulighed for at finde det helt rigtige greb til dit hjem i denne serie.Grebet er lavet i zink og med den glatte overflade er det nemt at holde rent og pænt. Grebet kan monteres både vandret og lodret alt efter, hvilket udtryk du går efter.

Lad grebet give nyt liv til dit køkken eller skift de gamle greb på møblerne i stuen ud med denne skinnende flotte model. Mulighederne er mange med skabsgreb Compact.

Du kan også kombinere med det lidt kortere køkkengreb Compact på 160 mm.

Produktspecifikation:

  • C/C: 320 mm
  • Længde: 332 mm
  • Bredde: 8 mm
  • Dybde: 36 mm
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Designer: VE2
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre spændende skabsgreb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

320 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.